Barbershop Aneby fyller 10 år!

Text & foto: Tobias Marbenius.

Idag den 1 november är det 10 år sedan Fadi Abd Alkreem tog över en frisörsalong i Aneby. Numera driver han salongen som både frisör och barberare.

– Jag är glad och tacksam för mina 10 första år i Aneby, säger Fadi och berättar vidare att han satsar på minst 10 år till. – Jag trivs bra här i Aneby och kunderna är trevliga, berättar han.

När jag i slutet av förra veckan passerade och för ovanlighetens skull såg att det var tomt i frisörstolen hos Fadi, passade jag på att stanna till för ett spontanbesök med tanke på att få en liten pratstund om 10-årsjubilet.

Fadi firar 10 år med Barbershop Aneby. Arkivbild.

Vi hann knappt säga hej innan en kund kom in, som Fadi artigt, välkomnade till frisörstolen. Precis när kunden slagit sig ner och Fadi satt på frisörkappan, kommer ytterligare en person in i Barbershopen och vill boka tid.

Rätt så fort inser jag att det inte var något läge för en pratstund, men innan jag lämnar hälsar han,
– Tacka Aneby!

Ett längre reportage om Fadi och hans Barbershop från 2021 finns här…

Direktlänk till Fadis företagssida här på AnebyNytt finns här…


Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait