RESTAURANG BYN

Adress: Jönköpingsvägen 3, 578 33 Aneby
Mail: info@restaurangbyn.com 
Telefon: 0380-41 114

www.restaurangbyn.com

INSTAGRAMFACEBOOK


Varmt Välkomna till Restaurang BYN!

BYN är en restaurang belägen i småländska Aneby. 
Vi lagar välsmakande husmanskost till lunch, erbjuder catering och bufféer i nytänkande anda, och serverar välkomponerade middagar i trevlig miljö.

Vår strävan på Restaurang BYN är att du ska lämna restaurangen med ett leende och vilja besöka oss snart igen!

Rickard Nilsson, Restaurang Byn

Dagens lunch vecka: V. 49

Lunchpris: 110 kr. Take away: 95kr
Lunchtid: 11-14.30
Ingår: Lunchbuffé inkl salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, kaffe och kaka.

Måndag:
– Beuf Bourguignon med kokt potatis. (Högrevsgryta med varmrökt sidfläsk, champinjon och syltlök.)
– VECKANS FISK: Krämig fiskgryta med saffran, blåmusslor och fänkål serveras med kokt potatis och citrusaioli. 
– VECKANS VEGETARISKA:
Rostade rotfrukter med getost, valnötter och balsamciosky. 

Tisdag:
– Vaggeryds isterband serveras med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor. 
– VECKANS FISK: Krämig fiskgryta med saffran, blåmusslor och fänkål serveras med kokt potatis och citrusaioli. 
– VECKANS VEGETARISKA:
Rostade rotfrukter med getost, valnötter och balsamciosky. 

Onsdag:
– Köttfärslimpa smaksatt med örter serveras med champinjonsås, rostad potatis och lingonsylt. 
– VECKANS FISK: Krämig fiskgryta med saffran, blåmusslor och fänkål serveras med kokt potatis och citrusaioli. 
– VECKANS VEGETARISKA:
Rostade rotfrukter med getost, valnötter och balsamciosky. 

Torsdag:
– Paprika och oreganokryddad kycklingfilé med dragonsås och ris.
– VECKANS FISK: Krämig fiskgryta med saffran, blåmusslor och fänkål serveras med kokt potatis och citrusaioli. 
– VECKANS VEGETARISKA:
Rostade rotfrukter med getost, valnötter och balsamciosky. 

Fredag:
– Helstekt fläskkotlett med potatisgratäng, rödvinssås och gelé.
– VECKANS FISK: Krämig fiskgryta med saffran, blåmusslor och fänkål serveras med kokt potatis och citrusaioli. 
– VECKANS VEGETARISKA:
Rostade rotfrukter med getost, valnötter och balsamciosky.