![](https://usercontent.one/wp/www.anebynytt.se/wp-content/uploads/2022/10/Restaurang-Byn.jpg?media=1638852267)
Adress: Jönköpingsvägen 3, 578 33 Aneby
Mail: info@restaurangbyn.com
Telefon: 0380-41 114
www.restaurangbyn.com
Varmt Välkomna till Restaurang BYN!
BYN är en restaurang belägen i småländska Aneby.
Vi lagar välsmakande husmanskost till lunch, erbjuder catering och bufféer i nytänkande anda, och serverar välkomponerade middagar i trevlig miljö.
Vår strävan på Restaurang BYN är att du ska lämna restaurangen med ett leende och vilja besöka oss snart igen!
![](https://usercontent.one/wp/www.anebynytt.se/wp-content/uploads/2022/10/221012_rickard_byn_1.jpg?media=1638852267)
Dagens lunch vecka: V. 28
Lunchpris: 115 kr. Take away: 105kr
Lunchtid: 11-14.30
Ingår: Lunchbuffé inkl salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, kaffe och kaka.
Måndag:
– Chili con carne med ris, nachochips och picklad rödlök.
– VECKANS FISK: Pocherad torsk med lime och basilikasås serveras med kokt potatis.
– VECKANS VEGETARISKA: Blomkål & mozzarella med färskpotatissallad smaksatt med örter samt basilikakräm.
Tisdag:
– Raggmunk och stekt fläsk med lingonsylt.
– VECKANS FISK: Pocherad torsk med lime och basilikasås serveras med kokt potatis.
– VECKANS VEGETARISKA: Blomkål & mozzarella med färskpotatissallad smaksatt med örter samt basilikakräm.
Onsdag:
– Ugnsgratinerad kycklingfilé med västerbottensost, cocktailtomat och spenat serveras med ris.
– VECKANS FISK: Pocherad torsk med lime och basilikasås serveras med kokt potatis.
– VECKANS VEGETARISKA: Blomkål & mozzarella med färskpotatissallad smaksatt med örter samt basilikakräm.
Torsdag:
– Schnitzel med rostad potatis, skysås, bearnaise och gröna ärtor.
– VECKANS FISK: Pocherad torsk med lime och basilikasås serveras med kokt potatis.
– VECKANS VEGETARISKA: Blomkål & mozzarella med färskpotatissallad smaksatt med örter samt basilikakräm.
Fredag:
– Helstekt fläskfilé med pepparsås och klyftpotatis samt gelé.
– VECKANS FISK: Pocherad torsk med lime och basilikasås serveras med kokt potatis.
– VECKANS VEGETARISKA: Blomkål & mozzarella med färskpotatissallad smaksatt med örter samt basilikakräm.
– Vi bjuder på jordgubb & rabarberpaj med vaniljgrädde.