2022-10-31, Polisen har spärrat av en fastighet utanför Aneby, teknisk undersökning pågår

Text & foto: Tobias Marbenius.

Polisen spärrade vid lunchtid på måndagen av en fastighet utanför Aneby, dock i Nässjö kommun. Vid 15-tiden på eftermiddagen anlände polisens tekniker till platsen och påbörjade en brottsplatsundersökning.

Enligt vittnesuppgifter från platsen så var det ett större pådrag runt lunchtid.
– Vi såg tre ambulanser, räddningstjänsten och polisbilar, berättade personer som AnebyNytt samtalade med.

Polisens presstalesperson berättar att flera polispatruller beordrades till en adress i Nässjö kommun med anledning av ett ärende där någon inte mådde bra psykiskt. På platsen anträffades två skadade personer, båda fördes till sjukhus med ambulans.

Platsen har spärrats av och polisens kriminaltekniker anslöt vid 15-tiden på eftermiddagen för att påbörja en brottsplatsundersökning för att klarlägga vad som inträffat.

Vid 20-tiden meddelade polisen att en av de två skadade hade avlidit. Den andra personen vårdas på sjukhus för skador som orsakats av ett vasst tillhygge.

Polisens tekniker har under kvällen blivit klara på platsen i sitt sökande efter spår. Polisens presstjänst har i skrivande stund ingen kunskap om vad brottsplatsundersökningen har gett, men förklarar att en del av arbetet har gått ut på att utesluta inblandning av ytterligare personer.

Det fortsatta arbetet sker enligt jourhavande förundersökningsledare i en brottsutredning för att klarlägga vad som inträffat och hur. Byggnaden är fortsatt avspärrad.

Anhöriga till den avlidna är underrättade.


Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait