2023-12-22, Flertalet avåkningar längs vägarna i Aneby

Text & foto: Tobias Marbenius.

Efter fredagens snöfall har vägarna i kommunen för vissa ställt till det rejält. Flera avåkningar har skett, men inga rapporter har, som väl är, kommit in om några allvarligare olyckor i kommunen.

En singelolycka inträffade mellan Hullaryd och Frinnaryd.

På väg 978 mellan Aneby och Frinnaryd var det tillsynes under eftermiddagen ett par bilar som hamnat i diket. Vid 14-tiden fick Räddningstjänsten i Aneby dra på sig larmstället och styra mot väg 986, där det vid Noby, mellan Hullaryd och Linderås, hade inträffat en singelolycka.

Polisen anlände till platsen.

Räddningstjänsten återkallades dock innan de han anlända till platsen. En person ska enligt uppgift färdats i den dikeskörda bilen, men ska inte drabbats av några fysiska skador. Polisen anlände till platsen och märkte, innan de lämnade platsen, upp den dikeskörda bilen – för att informera förbipasserande om att det inte rör sig om en ny olycka.

Snöovädret har ställt till det för flera i trafiken.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait