2023-12-23, Räddningstjänsten i Aneby ryckte ut till singelolycka på väg 764

Text & foto: Tobias Marbenius.

Vid 19-tiden på lördagskvällen inträffade en singelolycka på väg 764, vägen som går mellan Flisbyvägen och Sunneränga. Räddningstjänsten i Aneby och Anneberg larmades tillsammans med ambulans till platsen.

Räddningstjänsten var snabbt på plats.
Olyckan inträffade i en kurva.
Det var begränsad framkomlighet i trafiken under räddningsarbetet.

Det var vid 19-tiden som en bilist kom körandes i riktning från Sunneränga mot Flisbyvägen. I det vintriga väglaget tappade föraren av bilen kontrollen över sitt fordon och körde av vägen, voltade och hamnade på hjulen igen.

Insatsledare Johan Ragnar rapporterat läget.
Bilen hade voltat, och stannade som väl var innan träden tog vid.

– En person färdades i bilen, och den drabbade behöver inte följa med ambulansen till sjukhus. Bilen har voltat, men ser ut att klarat sig rätt så bra. I väntan på bärgare så märker vi upp den, så inga fler personer larmar om denna olyckan, berättar Johan Ragnar, insatsledare på Räddningstjänsten i Nässjö.

Bilen märktes upp i väntan på bärgare.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait