Carling Family gästar Aneby konserthus på fredag

Text: Tobias Marbenius. Foto: Carling family

På fredag den 24 februari gästas Aneby konserthus av Carling Family. Likt tidigare kommer den musikaliska familjen bjuda på jazz och show av rang.

Carling Family som i olika konstellationer varit återkommande gäster på Aneby konserthus kommer denna gång med nytt program. Det utlovas tradjazz och swing i lagom blandning liksom nya varietékonststycken.

Caling Family utlovar en riktig trevlig konsert och show.

Sättningen i blåset är Max och Petronella Carling, klarinett & trombon flankerade av lillasyster Linnea på banjo och sång. Trummis och allt i allo, Ulf Carling, hoppar ibland in på trumpet. Likt tidigare så deltar Aina med sin taktfasta banjo.

För att ge stabilitet i klangen är det två saxar och trumpet. Här tar Carlingfamiljen hjälp av höglandets förnämliga musiker som Emma Christensson på sax och Erik Erichsen på trumpet.

Max nybyggda xylofon som trakteras av Ulf, liksom den bakåtböjda saxofonen s.k. Nanofon är två nyheter som det kommer att ges prov på.

Nytt på varietésidan denna kväll är Max manipulation/trolleri med bollar och spelkort och Ulfs nybyggda vinkelcykel – som talar för succé.

Carling Family kommer till Aneby konserthus på fredag.

– Sammantaget kommer det att bjudas på en riktigt trevlig konsert och show, meddelar Max Carling.

Konserten drar igång kl 19.00 och biljetter finns att köpa på Biljetter köps på Nortic.se eller på Växthuset i Aneby, 0380-411 40.


Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait