Sista helgen för säsongen med Stalets café

Text: Tobias Marbenius. Foto: Stalpets Café

Ett säkert tecken på att sommaren för året är över är att Stalpets café stänger för säsongen. Imorgon söndag är det sista dagen Marina Janehed, ägarinnan av Stalpets café, håller öppet.

Som vi tidigare har skrivit om har Stalpets café varit välbesökt, men nästa vecka blir det alltså betydligt glesare i caféparken då caféet stänger igen. Under säsongen har det från köket bjudits på frasiga nygräddade våfflor och annat gott och från scenen har det bjudits på mycket underhållning av varierad genre.

I morgon söndag klockan 15.00 är det dags för sista underhållningen för detta år, och de som får äran att ta det sista ackordet är Vårat gäng. Vårat gäng, där bland annat dragspelsvirtuosen Peter Johansson är en av gängmedlemmarna, kommer att bjuda på ett helt gäng med glada och klämkäcka låtar.

Caféet har som vanligt öppet mellan klockan 11-20 både idag lördag och imorgon söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait