Aneby fotoklubb visar upp sina bilder på biblioteket

Text: Kjell Olof Bohlin Foto: Tobias Marbenius

Sedan en tid har stämningsfulla bilder funnits på Bibliotekets väggar i Aneby. Ännu finns möjlighet att möta dessa konstnärliga bilder för besökarna, utställningen fortgår till slutet av september.

De fotografer inom Aneby Fotoklubb som medverkat till utställningen är Angelica Lindh, Annelie Eklundh, Marie Gayatri, Daniel Alvarsson, Kjell Karlsson, Mimmi Aronson Vogt, Inga Lille Persson, Cathrine Linnemyr, Samuel Landin och Laila Svensson.

Fotografierna till vänster är Annelie Eklunds och blomsterbilderna till häger är fotograferade av Angelica Lindh.

De flesta motiven är hämtade från naturens värld. Annelie Eklund har valt att lyfta fram sina magiskt vackra bilder på väv. Den bild som finns på inbjudningsfoldern har Daniel Alvarsson hämtat från Röttle By utanför Gränna. En klassisk byggnad från Gotland har skickligt fångats av Mimmi Aronsson Vogt.

Fotoklubben i Aneby verkar vara mycket aktiv. Kommande utställning brukar äga rum under adventstiden och då förläggas till den gamla banklokalen i Aneby centrum.

Fotoklubben drar igång med sitt första möte för höstterminen nu på måndag den 29 augusti. Ämnet för den kvällen blir Temafotografering. Senare i höst blir det även en föreläsning med Jönköpingsbon och landskapsfotografen Lanfranco De Luca Babbaro.

Är du intresserad av att fotografera och vill träffa likasinnade så finns det mer information om klubben här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait