2022-04-22, Räddningstjänsten i Aneby fick rycka ut till FB-Hallen

Vid 9:30-tiden på fredagsförmiddagen fick Räddningstjänsten i Aneby efter ett automatlarm rycka ut till FB-Hallen vid Parkskolan i Aneby.

Magnus Ardeby, första insatsperson och styrkeldare på Räddningstjänsten i Aneby.

När räddningstjänsten anlände hade lokalerna utrymts och arbetet med att söka efter orsaken till larmet påbörjades. I ett tidigt skede av insatsen berättade Magnus Ardeby, första insatsperson och styrkeledare att de inte funnit någon eld eller rök, och att de haft svårt att få fram anledningen till automatlarmet.
– Vi kunde inte ens se på larmtablån att det gått något larm, så det är lite konstigt, men vi kontrollerar vidare och försäkrar oss om att det inte är någon fara, berättar Magnus.

Samtidigt som räddningstjänsten anlände till FB-Hallen pågick på skolgården intill en utomhuskonsert för skolans elever. Artisterna som var på besök var inga mindre än kören från Baggen i Aneby. Baggen är en del av den dagliga verksamheten i Aneby. Nu skulle man kunna tro att räddningstjänsten stal showen när de anlände, men kören hade fångat publiken rejält, så där hade inte räddningstjänsten en chans. Publiken var med på noterna, sjöng med, dansade och klappade i händerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait