2022-03-30, Räddningstjänsten fick göra nattlig utryckning till Sunhultsbrunn

Vid 03:30-tiden natten mot onsdag fick Räddningstjänsten i Aneby rycka ut till Sunhultsbrunn där det enligt uppgifter från inringaren till SOS Alarm skulle skett ett utsläpp av farligt ämne.

Utsläppet skulle enligt inringaren vara vid övergångstället i centrala Sunhultsbrunn. När räddningstjänsten anlände till platsen kunde inget utsläpp finnas, däremot fann man ett brunnslock som låg vid sidan av brunnen.

– Mikael Eriksson, räddningsledare från Räddningstjänsten i Tranås, som anlänt till platsen fixade snabbt till så att locket åter hamnade på rätt plats och konstaterade samtidigt som han testade att lyfta av locket igen att någon måste ha lyft av locket, det kan inte orsakats av något fordon.

Efter insatsen vände räddningstjänsten åter mot Tranås och Aneby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait