2021-09-16, Singelolycka, Norra Råsa, riksväg 32

Vid 17:15-tiden inträffade en singelolycka mellan Aneby och Eksjö på riksväg 32. Det var vid Norra Råsa som en bil som kom körandes söder ut av okänd anledning tappade kontrollen över sitt fordon, och av spåren att döma korsade mötande körbana, ner i diket för att sedan göra en lufttur över en korsande väg och in i ett träd.

Bilen som var inblandad i singelolyckan blev rejält demolerad vid olyckan.

Räddningstjänst från Eksjö, ambulans och polis larmades till platsen som låg norr om Eksjö.
– Samtliga tre som färdades i bilen är förda med okända skador med ambulans till sjukhus, berättar på plats Bernt Westerström, insatsledare vid räddningstjänsten i Eksjö och tillägger att räddningstjänsten haft mycket att göra så jag är inte så insatt i denna olyckan.

Uppdatering 210917: Höglandssjukhuset meddelar att två av de tre som färdades i bilen fördes med ambulans till Höglandssjukhuset. En av de drabbade är måttligt skadad och fick opereras akut, blev sedan inlagd för vård.

Under räddningsarbetet där räddningstjänsten fick hjälpa de drabbade ut ur den kvaddade bilen blev det totalstopp i trafiken förbi olycksplatsen. Långa köer bildades i båda riktningar.

Vid 17:50-tiden meddelar polisen att en person fortfarande är kvar i bilen. När personen är lastad och avförd till sjukhus, öppnas vägen upp för växelvis trafik.

Bärgaren anländer vid 18:30-tiden och det blir då återigen totalstopp i trafiken. Efter bärgningsarbetet släpps trafiken på igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait