2021-08-13, Singelolycka på Grännavägen i Aneby

Straxt före klockan 21 på fredagskvällen larmades Räddningstjänsten i Aneby tillsammans med ambulans och polis till en singelolycka. Enligt inringare till SOS Alarm hade olyckan inträffat intill korsningen mellan Grännavägen och Gränsgatan.

När räddningstjänsten kom fram till olycksplatsen fanns ingen drabbad kvar på plats, men de såg att en trafikskylt var nedkörd samt att en personbil låg på sidan i en villaträdgård alldeles intill.

Uppgifter framkom i ett tidigt skede att personbilen medvetet hade lagts på sidan, och hade legat så åtminstone sedan tidigare på dagen.

Av positionen att döma på den nedkörda trafikskylten, som har till uppgift att ange påbjuden körbana, blev den antagligen påkörd av ett fordon som färdades norr ifrån in mot samhället.

Räddningstjänsten städade upp på vägbanan och kontrollerade att personbilen som låg på sidan kändes stabil och inte hade några läckage.

Ambulansen kunde vändas innan den kom fram.

– Det var ett lite märkligt larm, konstaterade Tobias Arvåsen, räddningsledare vid Räddningstjänsten i Aneby innan de lämnade olycksplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait