2021-03-09, Singelolycka, Flisbyvägen

Vid 21-tiden på tisdagskvällen fick Räddningstjänsten i Aneby tillsammans med ambulans och polis rycka ut till en singelolycka som inträffat straxt söder om Aneby samhälle i närheten av Ekotopia på Flisbyvägen, väg 967.

– I bilen som kom körandes ifrån Nässjö-hållet färdades en ensam person, den drabbade hade tagit sig ut ur fordonet när vi anlände till platsen, berättar Markus Levin, styrkeledare på Räddningstjänsten i Aneby.

Föraren av personbilen berättade för räddningspersonalen att han väjt för vilt och då i det hala väglaget tappat kontrollen över sitt fordon. Bilen hamnade på sidan av vägen, körde in i en sten och hamnade slutligen liggandes på sidan i diket.

Personalen i Tranås-ambulans 9310 undersökte den drabbade på plats, oklart om den drabbade behövde följa med till sjukhus.

Vägen förbi olycksplatsen var avstängd för trafik under räddningsarbetet. Fordonet bärgas från plasten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait