Empresses lirar live ikväll på webben!

Ikväll greppar den forna Anebytjejen Emma Asp Rehn micken och kliver tillsammans med sitt rockband Empresses upp på scenen för att göra en spelning. På grund av de restriktioner som nu finns angående folksamlingar blir inte spelningen som vanligt inför en publik på plats som headbangar och öser på bakom kravallstaketet. Denna gången blir istället konserten på distans och sänds ut på internet.

Empresses är ett rockband från det småländska höglandet med medlemmar från Nässjö och Eksjö. Bandet har setts som förband till exempelvis Smash Into Pieces, Lillasyster, Corroded och Dead by April. Empresses framför egenskrivet material med en blandning av tungt gung, rivig rock, fullt ös och grymma gitarrsolon. På konserten ikväll utlovar bandet att presentera en setlist med en hel del nyskrivet material.
– Spelning utan publik är något nytt för oss. Det är spännande men samtidigt lite skrämmande, berättar Emma. – Vi engagerar oss normalt sett väldigt mycket i publiken och bjuder verkligen in dem i hela giget, och att nu stå där utan publik känns konstigt, även om vi vet att de tittar där hemma, säger Emma.
Ikväll utlovar Empresses en färgsprakande show.
– Vi hoppas ni är med oss, var ni än befinner er, avslutar sångerskan i bandet Emma Asp Rehn.

Fredagen den 14/8 kl 20:00 streamas konserten på YouTube,
https://www.youtube.com/watch?v=Z5_TrEaqC_Q

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait