2020-08-05, Bilist i singelolycka, hamnade slutligen in i hus.

Vid 16-tiden fick räddningstjänsten i Aneby, ambulans och polis styra mot Skogsgatan i Aneby där en personbil kört in i ett hyreshus. När Aneby räddningstjänsts första insatsperson Mikael Fyhr kom till platsen stod bilen med bakdelen in i uteplatsen på baksidan av hyreshuset.

Innan bilen hamnade i hyreshuset hade bilen backande först rammat väggen till ett flerbilsgarage som har infart från Österlånggatan, efter det fortsatte färden på innergården, vidare över en soffgrupp för att slutligen bli ståendes med bakdelen på en uteplats, under en balkongen på ett hyreshus på Skogsgatan.

Insatsledare på räddningstjänsten, Jörgen Franzén, säger till Tranås-Tidning att olyckan inträffade när föraren av sin personbil skulle backa ut ur ett garage. Han berättar vidare att orsaken till olyckan är oklar, om det är en mänsklig faktor eller ej, polisen får reda ut orsaken.

Föraren av personbilen fördes till sjukhus, men verkar vara oskadd, berättar Jörgen Franzén vidare för Tranås-Tidningens reporter Emelie Makrill.

Stiftelsen Aneby Bostäder som är ägare till fastigheterna var med sin personal efter olyckan och stämpade tillfälligt upp balkongen.

Polisen uppger att orsaken till olyckan är oklar men misstänker inget brott.

Bilderna är för kännedom fotograferade på morgonen dagen efter olyckan. Bilen var då bortbärgad från olycksplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait