2020-08-12, Inbrott på Stalpets Café

Text & bild: Tobias Marbenius

Det var vid 7-tiden på onsdagsmorgonen som ett inbrott upptäcktes på Stalpets Café i Aneby. -Det är som att luften går ur en, berättar Marina Janehed som driver Stalpets Café. Det är andra inbrottet i år, det första var i Januari. Förra året hade vi två inbrott, hur många vi haft sammanlagt under årens lopp har jag nu tappat räkningen på, berättar en suckande Marina.

Denna gången har inbrottstjuven eller tjuvarna slagit sönder ett par rutor i ett fönster för att ta sig in i caféet. – Blomman som stod här på fönsterbrädan hade de prydligt ställt i gruset nedanför fönstret, säger Marina samtidigt hittar ett par glasskärvor till i. Marina fortsätter, – vad vi märkt hitintills saknar vi bland annat en bordsfläkt. Inbrottet är polisanmält.

Marina och hennes personal kunde efter att de plockat upp glasskärvor från de krossade fönsterrutorna och städat upp efter de nattliga besökarnas frammarsch öppna kl 11 som vanligt idag. – Ikväll kl 18:30 blir det underhållning med Country Brothers, avslutar Marina och hälsar alla välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait