Furulidshallen vandaliserad

Furulidshallen, konstgräshallen som är under uppbyggnad på Aneby Sportklubbs område börjar närma sig invigning.
– Från början var tanken att hallen skulle stå klar den 10 juli, berättar David Kallfors, men det är en hel del kvar att göra så invigningen blir nog mer till hösten, tror David Kallfors, som idag är ledsen och besviken – ledsen och besviken över att den nya Furulidshallen har blivit saboterad.
David är anställd hos Aneby Sportklubb och har lagt ner mycket tid på bygget. Han visar för AnebyNytt.se var sabotören eller sabotörerna dragit fram.

Det var idag på morgonen när arbetarna anlände till Furulidshallen som de möttes av sabotage, någon person eller några personer hade på byggnadens utsida förstört flera stuprör, på några ställen hade även panelen spruckit. – — Det är så tråkigt när man möts av det här, berättar Kenneth Råsberg som är ordförande i projektet med konstgräshallen. Det är så många ideella personer som jobbar med det här och flera av Anebyborna som är med och sponsrar bygget, och så gör någon så här. Det här gör att det kostar både tid och pengar, helt i onödan.

Kenneth tror att den eller de som har förstört det här är yngre personer och uppmanar föräldrar och andra att ha ett vakande öga över hallen. Är ni ute och går eller cyklar, ta gärna en sväng runt området och se att allt står rätt till. Det ska normalt sett inte finnas något folk på området sena kvällar och nätter, upplyser Kenneth som tillägger att händelsen är polisanmäld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait