Rough Stuff rockade loss på Stalpets Café

Rikard Johansson, Kenneth Krantz, Thomas Källgren, Tobias Marbenius och Mikael Erlandsson i bandet Rough Stuff lirar Whole Lotta Shakin’ Goin’ On med inslag av Hey Baberiba på Staplets Café. I denna låten hjälper pianistdotter Bonnie till med körsången.

Rough Stuff rockade loss på Stalpets Café

Trots en väderprognos som talade för nederbörd och risk för åska blev det på onsdagskvällen, när Stalpets Café hade cafékväll med underhållning, uppehåll och stundom strålade även solen igenom molnen. Åskan höll sig borta men bandet Rough Stuff med medlemmar från Eksjö, Sandsjöfors och Aneby dundrade igång vid 18:30-tiden med en hitparad av rocklåtar från 50 och 60-talet.
Under tiden publiken stampade takten intog de våfflor och andra godsaker som Stalpets Café hade att erbjuda. Cafékvällar med underhållning är det varje onsdag kl 18:30 fram till augusti månad ut. Information om vilka kommande artister är finns på AnebyNytt.se´s evenemangskalender.

Som avslutning på kvällen fick gästartisten, Anebybon och kanske bandets största fan, Bonnie, pianistens dotter, äntra scenen för att hjälpa till med körsången, detta kan ses på den publikfilmade videon ovan.

Kommande onsdag den 8 juli kl 18:30 kommer bandet PULS från Nässjö till Stalpets Café. De utlovar en hejdundrande show med härlig blandad musik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait