OLIVIA WESSMAN

Foto: Amanda Mattson

Olivia Wessman är artist och låtskrivare. Hon har sjungit sig igenom uppväxten i Rogberga utanför Jönköping, och efter det ett par år i Stockholm. Nu studerar hon musik vid Musikmakarna i Örnsköldsvik.

Oliva har inte själv bott i Aneby, men pappa Robert är född och uppvuxen i byn. Oliva har även sin farmor och farfar boendes i byn vilket gör att hon besöker Aneby titt som tätt. Läs med om Oliva här…

På AnebyNytts spellista finns låten Fyrtaksvals.
Fyrtaktsvals skrev jag när jag gick igenom en tuff period och metaforen ”att dansa fyrtakt i valsen” handlar om en relation som inte funkade. Vi hamnade i otakt helt enkelt, berättar Olivia och fortsätter sedan – men det roliga med låten är att den har tagit mig så långt musikaliskt. Till exempel så började jag spelas på radio, låten var med i tävlingen P4 nästa och Fyrtaktsvals var också med i ansökan till låtskrivarskolan jag går nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait