TIM BROBERG

Tim växte upp i Brevik utanför Karlsborg och flyttade så småningom till Norrköping. Efter en tid där gick flyttlasset till Aneby där Tim med sin fru bor sedan några år tillbaka.

Med musicerande föräldrar och syskon växte Tim upp med tonerna av både dragspel, piano och gitarr. Vid 5-6 års ålder började Tim lära sig att spela piano och så småningom även gitarr. Under tonårstiden hängde ofta Tim hos sin äldre bror som drev Studio Vanäs i Karlsborg. I studion snappades kunskap om mixning med mera upp.

På AnebyNytts spellista på Spotify finns låten Childs Play. Jag tänker mig lekande barn som skuttar fram sådär som vuxna aldrig gör när de är nyktra, berättar Tim Broberg som både komponerat låten och spelat alla instrument själv.

AnebyNytt.se har gjort en intervju med Tim, läs den här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait