2024-04-02, Flera incidenter i trafiken på tisdagsmorgonen

Text & arkivfoto: Tobias Marbenius.

Tisdagsmorgonen har varit besvärlig för många i trafiken. SMHI har utfärdat en orange varning i Aneby-området och det verkar ha varit befogat.

Under tisdagsmorgonen har flera trafikolyckor inträffat på riksväg 32, enligt uppgifter både strax norr och strax söder om Sunhultsbrunn. En orange varning har utfärdats, vilket innebär att det tidvis kan förekomma ymnigt snöfall tillsammans med frisk vind. Stor risk för bland annat trafikproblem.

Vid 9-tiden fick Räddningstjänsten i Aneby, ambulans och polis rycka ut, enligt trafikredaktionen på Sveriges Radio handlar det om en brand i en personbil strax utanför Hullaryd i riktning mot Vireda.

Enligt uppgifter från Räddningstjänsten ska det vara en A-traktor som börjat brinna under färd. I fordonet ska tre personer har färdats, men ingen har behövt transporterats till sjukhus med ambulans. Branden är släckt.


Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait