2023-12-07, Tre drabbade när taxibuss körde i diket

Text & foto: Tobias Marbenius.

Vid 18-tiden på torsdagskvällen fick Räddningstjänsten i Aneby med insatsledare från Tranås tillsammans med ambulans rycka ut till en mindre väg vid trakterna av Vrangsjö, norr om Aneby, där en taxibuss kört av vägen.

Olyckan inträffade på en mindre skogsväg.

Olyckan, där taxibussen hamnat i diket, ska enligt uppgift ha inträffat då bussen på den smala skogsvägen mött ett annat fordon. Vid olyckstillfället färdades chauffören och två passagerare i det drabbade fordonet.

Vägen är smal, precis att två personbilar får plats i bredd.

En av personerna kunde för egen maskin flytta över sig till en annan taxi som anlänt till platsen. Den andra passageraren behövde hjälp att ta sig ut ut fordonet, vilket räddningstjänst och ambulanspersonal var behjälpliga med.

Vid olyckan hamnade taxibussen i diket.

Ingen person ska ha kommit till skada vid olyckan. Personen som fick hjälpas ut, fick lastas över på bår för vidare färd i ambulans mot den tänkta slutdestinationen.

En av de drabbade fick hjälpas ut ur det dikeskörda fordonet.

Bärgningsbil är beställd till den dikeskörda bussen.


Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait