Den svåra trafikolyckan utanför Nässjö har krävt ännu ett liv

Text & foto: Tobias Marbenius.

Lördagens svåra och tragiska trafikolycka på riksväg 40 utanför Nässjö har krävt ännu ett liv.

Den allvarliga trafikolyckan på riksväg 40 har nu krävt två liv.

Det var vid 19:30-tiden på lördagskvällen som samtal inkom till SOS-alarm om en kollision mellan två fordon på riksväg 40, mellan Nässjö och Eksjö. Vid den kraftiga kollisionen hade ett av fordonen fattat eld och redan i ett tidigt skede befarades att olyckan var allvarlig.

Räddningstjänst, ambulanser och poliser arbetade på platsen under flera timmar.

Flertalet räddningsenheter larmades till platsen. Räddningstjänst från Nässjö och Eksjö, ambulanser och poliser. Vid framkomst visade sig att olyckan var omfattande och att åtta personer var drabbade.

Sju av de åtta personerna fördes till sjukhus, tre till Länssjukhuset Ryhov och fyra till Höglandssjukhuset i Eksjö. Flertalet av de drabbade hade livshotande och allvarliga skador. En person, en kvinna i 40-årsåldern, bekräftades avliden på plats.

Polisen har tagit de inblandade fordonen i beslag.

På måndagsmorgonen informerade Polisens presstalesperson Angelica Israelsson Silfver om att ytterligare en person, en man i 45-årsåldern, har avlidit till följd av olyckan.

Ett av fordonen började brinna vid kollisionen.

Polisen utreder olyckan. De har tagit de båda fordonen i beslag och en förundersökning med rubriceringen vårdslöshet i trafik är inledd.

Läs även ”Allvarlig trafikolycka på riksväg 40 mellan Nässjö och Eksjö”…


Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait