Rough Stuff rockar loss på Stalpets café ikväll

Text & foto: Tobias Marbenius.

Rock- och bluesbandet Rough Stuff ger på onsdagskvällen den 16 augusti en konsert på Stalpets café. Under kvällen kom det bjudas på en hitparad med rockklassiker mestadels från 50-60-talet, som exempelvis Jerry Lee Lewis ”Great balls of fire” och Chuck Berrys ”Johnny B. Goode”. Bandet kliver även in i 70-talet och bjuder därifrån på något hårdare tongångar från bland annat AC/DC.

När klockan slår 18:30 slår trummisen in takten till introt på första låten, sen avlöser den ena låten efter den andra. Under tiden musiken strömmar ut ur ljudanläggningen kan man, i den fina caféparken, avnjuta en nygräddad våffla eller annat gott från caféet.

Rough stuff, vars medlemmar kommer från Aneby, Eksjö och Sandsjöfors, har gästat Stalpets café tidigare och då lockat en stor och återkommande publik, både Anebybor och utsocknes. Enligt väderprognosen ska onsdagskvällens väder bli perfekt, så ta sikte på Stalpet ikväll, onsdag!

Undertecknad kommer såklart att finnas på plats, men inte som skribent – utan bakom pianotangenterna. Fri entré. Varmt välkomna!


Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait