2022-12-19, Singelolycka på väg 978 mellan Stalpet och Ralingsås

Text & foto: Tobias Marbenius.

Den svåra halka som har varit under dagen har orsakat flera incidenter i länet. På måndagskvällen fick Räddningstjänsten i Aneby uppgifter om en singelolycka på väg 978, mellan Stalpet och Ralingsås.

– Det var en bil som gått av vägen och kört in i träd. Personerna som färdades i bilen klarade sig undan skador. De ombesörjer själva bärgning, och så fick de skjuts därifrån. Vi märkte upp bilen så att det syns att vi varit där, så att inte fler larmar om den, berättar Markus Levin, första insatsledare och styrkeledare på Räddningstjänsten i Aneby.

I det hala väglaget tappade föraren av bilen kontrollen över sitt fordon och hamnade i diket.

Bilen kom körandes från Ralingsås mot Aneby när olyckan inträffade. Vid olycksplatsen är det en kurva och för två veckor sedan hade en bil på samma plats kört av vägen och in i samma träd. Under åren har flera olyckor hänt i kurvan, så det är garanterat ett av de mest olycksdrabbade platserna i kommunen.

För två veckor sedan hamnade denna bilen i diket på samma ställe och i samma träd.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait