2022-11-20, Flera dabbade när två bilar körde av en mindre skogsväg utanför Lommaryd

Text & foto: Tobias Marbenius.

Räddningstjänsten i Aneby larmades tillsammans med ambulanser och polis vid 16:30-tiden på söndagseftermiddagen till en mindre väg utanför Lommaryd.

Förarna av två personbilar hade i det hala väglaget tappade kontrollen över sina fordon och hamnat på sidan av vägen. Bilarna kom åkandes på vägen efter varandra. När den första av bilarna körde in i ett träd, väjde bilen bakom och även den hamnade i diket.

– Det är totalt sex stycken personer inblandade, två av dem är skadade och blir förda med ambulans till sjukhus. En av dem plockade vi ut ur bilen på ett säkert sätt, den andra har ont i en arm, berättar Tobias Arvåsen, insatsledare på Räddningstjänsten i Aneby.

Olyckan inträffade i närheten av Önnestorp utanför Lommaryd.


Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait