2022-08-25, Tre personer drabbade när personbil och lastbil krockade mellan Aneby och Sunhultsbrunn

Text & foto: Tobias Marbenius

Räddningstjänsten från Aneby, ambulanser och polis fick på torsdagsmorgonen vid 05:15-tiden rycka ut till en trafikolycka mellan en lastbil och en personbil mellan Aneby och Sunhultsbrunn på riksväg 32.

– Tre personer är inblandade, två i lastbilen och en i personbilen, berättar Tobias Arvåsen, insatsledare på Räddningstjänsten i Aneby.

När räddningsenheterna anlände till platsen satt föraren av personbilen kvar i sitt fordon och fick hjälpas ut av räddningspersonalen.

– Den drabbade i personbilen förs med okända skador till Höglandssjukhuset i Eksjö, personen var vaken och talbar. De båda personerna som färdats i lastbilen har klarat sig undan skador, berättar Arvåsen.

Olyckan inträffade vid Mossarp mellan Vrangsjö och Sunhultsbrunn. Av spåren att döma så färdades personbilen från Tranås-hållet och lastbilen från Eksjö-hållet.

Vid olyckan har personbilen slagit i sidan på lastbilen, som då fått punktering på några däck.

Polisen presstalesperson Angelica Israelsson Silfver meddelar att polisen kommer att utreda orsaken till olyckan och tillägger att alla personer inte har hörts ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait