Person hittad skottskadad efter höga smällar

Text & foto: Tobias Marbenius

Vid 22-tiden på onsdagskvällen larmades polisen till Öxnehaga i Jönköping med anledning av att flera smällar har hörts.

När polis anlände till platsen hittades en person med skottskador. Polisen uppgav i ett tidigt skeda att den skadade, vars skadeläge är okänt, fick vård av ambulanspersonal.

Polisen spärrade av ett större område tunt Oxhagsskolan på Öxnehaga.

Ett större område runt Oxhagsskolan spärrades av. Polisen fanns på plats med flera enheter. Området söktes av med bland annat hund i jakt efter spår av förövaren.

Senare meddelade polisens presstalesperson Johnny Gustavsson att polisen arbetar intensivt med informationsinhämtning och att ett större antal fordonskontroller görs på olika adresser.

UPPDATERAD. Polisen meddelade via presstalesperson Dennis Johansson Strömberg att den skadade personen är en man i 25-årsåldern. Händelsen rubriceras som försök till mord. Ingen person är på torsdagsmorgonen varken misstänkt eller gripen.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som vet något om händelsen. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär. Låt polisen avgöra vad som är viktigt för utredningen eller inte, små detaljer kan vara avgörande.

Polisen säkrade spår från området.
Polisen sökte i området bland annat med hjälp av hund.
Polisen spärrade av ett stort område runt Oxhagsskolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait