SLINGSHOT

Slingshot är namnet på ett band med medlemmar från Aneby kommun. Musikgenren är av modell tyngre.

Slingshot är ett studioprojekt. Vokalister på de första släppen var Peter Johansson och Marcus Thorell. På de sista låtsläppen greppade den före detta Anebybon Thomas Olausson micken och höjdarlåten Brute Force släpptes. Till låten spelades även en video in.

Bandet släppte sin första låt på Spotify 2016 och den sista släpptes 2019. Under åren gick musikstilen från att vara en typ av elektronisk aggressiv hårdrock till tung melodisk metal med inslag av growl.

Bakom trummorna finner vi Viredabon Anders Wier och mannen som trakterar gitarrerna är även det en Viredabo, Rickard Cederqvist.

Slingshot på Facebook.

Slingshot på Spotify.

AnebyNytt.se Spotifylista med Anebyrelaterad musik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait