Glitter och glamour på lördagens Alla får plats-show!

Under lördagen bjöds det på show i Aneby konserthus, inte bara en gång, inte bara två utan tre gånger framfördes showen inför fullsatta konserthus. Showen var avslutningen av Alla får plats veckan och man kan säga att det avslutades med ett rejält fyrverkeri av Aneby-talanger som på ett proffsigt sett bjöd på sång, dans och mannekängande.

Biljetterna till lördagens föreställningar var slutsålda och personer som inte fått tag i biljetter stod på kö i hopp om att någon med biljett in i det sista skulle få förhinder. Efter de restriktioner som råder i pandemins spår fanns det utrymme i bänkraderna mellan varje sällskap.

Artisterna som var lokala förmågor från Aneby bjöd på en fantastisk show. Sångnummer varvades med dansnummer och modevisning. Klädaffären Annibris och modeskaparna på Furulid Design visade upp kläder, likaså fick man se festkläder från Eritrea och Syrien på den sex meter långa catwalken som byggts upp i mitten av konserthuset.

Det visades upp festkläder från Eritrea och Syrien

Bland modellerna som mannekängade för Annibris sågs flera för Anebyborna välkända ansikten, Annelie Franzén, Jonna Wilnerzon, Yvonne Jarl, Elin Lägervik, Evelina Lägervik och Annika Sundström.

Mannekäng Jonna Wilnerzon
Annelie Franzén och Jonna Wilnerzon på väg över catwalken
Evelina och Elin Lägervik i full fart att visa upp kläder från Annibris

Mannekängerna som visade upp kläderna från Furulid Design var elever från Furulidskolan i Aneby, skolan där också kläderna via återbruk har skapats.

Återbrukskreationer som kommer från ett drivmedelsföretag

Det var mycket folk som man fick se på scenen men bakom kulisserna fanns även där mycket folk som såg till att allt flöt på som det skulle.

Ljustekniker Ville Berlin

Ville Berlin hade fått uppgiften att sköta ljuset på showen. – Jag har programmerat hela showen i förväg, berättar Ville och visar upp sitt avancerade ljusbord. – Även att man programmerat det mesta så kan man under showens gång lägga till fler effekter, förklarar Ville som vid sin sida under showen hade den erfarne ljud och ljusteknikern Roffe Råsberg. Ljudet ansvarade LjudJohan för, och både ljud och ljus sköttes galant.

Strålande musik och sånginsatser gjordes av alla sångare och musiker på scenen. De sångare som bjöd på sin röst var Siri Gillberg, Louise Lööv, Hedda Ragnarsson Eriksson, Hedda Johansson Jönsson, Isabella Bårring, Erik Tensén och Sebastian Schöld.

Dansarna bjöd även de på strålande insatser, på scenen sågs bland annat dansläraren på Kulturskolan i Aneby, Izabela Myszkowska och Gabriella Sverker, till vardags idrottslärare på Parkskolan.

Dansaren Izabela Myszkowska
Gabriella Sverker, Izabela Myszkowska och Hedda Johansson Jönsson i ett dansnummer

Sångaren Erik Tensén bjöd på professionell show
Finstämt och pampigt blev det när sångerskan Louise Lööv bjöd på ett fantastiskt framförande av Time To Say Goodbye
Hedda Johansson Jönsson sparade inte på krutet när hon framförde Beyoncé-låten Freedom
Sebastian Schöld bjöd bland annat på Oskar Linnros dänga Från och med Du, vilket han gjorde perfekt!
Isabella Bårring lämnade ingen oberörd när hon framförde Harry Styles – Sign of the Times
Mannekängerna Yvonne Jarl och Annika Sundström
Mannekängerna Elin Lägervik och Evelina Lägervik
Furulid Design visade upp sin skapartalang

Innan finalnumret tackade ordförande för Alla får plats-gruppen Sofie Thuresson och vice ordförande Hedda Johansson Jönsson artisterna och publiken.

Alla får plats-gruppens ordförande Sofie Thuresson och vice ordförande Hedda Johansson Jönsson
Siri Gillberg uppbackad av dansarna Gabriella och Izabela
Hedda Ragnarsson Eriksson i finalnumret
Stående ovationer blev det vid finalnumret då alla medverkande samlades på scen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait