2021-08-26, Träd över väg 132, Skogseryd

Vid 08:30-tiden på torsdagsmorgonen slog trafikanter larm om ett nedfallet träd över länsväg 132. Trädet låg över vägbanan vid Skogseryd mellan Aneby och Lekeryd.

Räddningstjänsten i Aneby larmades till platsen. Innan räddningstjänsten anlände hade en lastbilschaufför och en annan trafikant som stannat vid platsen lyckats få bort trädet som hamnat över ena vägbanan.

Svevia anlände straxt efter räddningstjänsten med ett fordon och de tog sedan över ärendet med att såga upp trädet och städa upp på vägbanan, berättade Markus Levin, styrkeledare vid Räddningstjänsten i Aneby. Räddningstjänsten vände åter till stationen i Aneby redo för nya uppdrag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait