2020-12-27, Julgran på sniskan

Vid 22:30-tiden slog en person larm till SOS Alarm att julgranen på Fredstorget i Aneby höll på att blåsa omkull. Räddningstjänsten i Aneby ryckte ut. Väl på plats kunde man konstatera att det stämde, vinden hade tagit tag i granen och gjort så att den lutade åt norr.

Räddningstjänsten spärrade av området runt granen då risken fanns att ytterligare en vind kunde få granen på fall.

Men vinschen som är monterad på brandbilen kunde granen vinschas tillbaka, men en ny vind tog tag i granen och ändrade läget igen. Kommunens utringda personal tog sedan på sig arbetet med att få granen rak igen och räddningstjänsten kunde återgå till stationen. Tills dess att lutande granen i Aneby inte är säkrad kvarstår avspärrningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait