J3 Köket byter namn till Restaurang BYN Aneby

Matstället med namnet J3 Köket som har sitt namn taget från adressen som lokalen är beläget på, Jönköpingsvägen 3, byter nu namn till Restaurang BYN. Rickard Nilsson som ägt restaurangen sedan början av år 2020 berättar att namnbytet har varit på gång sedan dess. – Jag tycker att det här stället är värt att heta restaurang istället för köket, en del som kommer hit har förväntat sig ett mindre ställe men blir förvånande att det är så stort och fint, berättar Rickard, som samtidigt sträcker ut armen och visar vägen till våning två för förmiddagens gäster som förlagt sin konferens på Restaurang BYN.

När AnebyNytt besöker restaurangen arbetas det för fullt med att tillreda kalvfärsbiffar som är en av rätterna på dagens lunch som ska serveras idag. För att fira namnbytet bjuder vi idag våra lunchgäster på dessert, det blir Mockatårta från Ågården hembageri avslöjar Rickard.

Utanför restaurang BYN vecklar den nya flaggan ut sig och visar vägen till restaurangen, likaså är skyltarna utanför uppgraderade med nya loggan liksom firmabilen. Även en ny webbsida har skapats. Logotypen har en granne till mig hemma i Grankärr skapat, säger Rickard.

Med namnändringen blir det inga större förändringar, vi fortsätter som vanligt med att servera lunch, fixar catering och tar emot bokningar av sällskap. På fredag kväll öppnar vi upp restaurangen och erbjuder både servering och take away, berättar Rickard och hälsar alla varmt välkomna till Restaurang BYN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait