2020-07-20, Singelolycka, Blå grindar

Vid 16:30-tiden larmades räddningsenheter till en singelolycka på riksväg 32 mellan Blå grindar och Bredestad utanför Aneby. Föraren hade med sin personbil kört in i mitträcket och blivit ståendes med sin bil på vägbanan.
Enligt polisen stannade inte föraren där olyckan inträffade utan fortsatte cirka en kilometer innan han, en förare i 35-årsåldern, stannade. Polis har hållit förhör med föraren och en anmälan om olovligt avvikande från trafikolycksplats kommer att skrivas, uppger polisen.

Mikael Fyhr, insatsledare vid Räddningstjänsten i Aneby, berättar att de två personerna som färdades i personbilen klarade sig undan fysiska skador och behövde inte medfölja till sjukhus.

Trafiken i södergående riktning kunde passera förbi olyckan i ett av de två körfälten. Vid olycksplatsen var vägräcket nedkört och är nu tillfälligt reparerat av räddningstjänsten tills vägverket anlänt till platsen.
I väntan på bärgningsbilen kunde det skadade fordonet puttas åt sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait