MAJESTICA

Bandet Majestica som tidigare gick vid namn ReinXeed lirar power metal med symfoniska inslag. På gitarr i bandet finns den forne Anebybon Alexander Oriz. De andra medlemmarna är Tommy Johansson, som även är gitarrist i bandet Sabaton, på sång, gitarr och keyboard, Den tidigare Tranåsbon Christopher Davidsson på bas och Daniel Sjögren på trummor. 2019 släppte Majestica sitt debutalbum Above the Sky. Innan dess har bandet i namnet ReinXeed haft sex skivsläpp.
Majestica var i januari 2020 i Japan och gjorde bejublade spelningar i Tokyo.

Läs reportaget om Alexander Oriz här!

Rocka loss till Majestica på AnebyNytts Spotifylista

MAJESTICA på AnebyNytts spellista

MAJESTICA på Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait