Entusiastfordon i Folkets park blänkte ikapp i kvällssolen

Text & foto: Tobias Marbenius.

För den tredje tisdagen i rad anordnade ikväll klubben Independent Cruisers träff för entusiastfordon i Aneby folkets park.

Volkswagen av äldre modell hade ställt upp sig i ett hörn i parken.

Vädret visade sig från sin bästa sida när grindarna öppnades upp till anrika Aneby Folkets park. I kvällssolen rullade fordon efter fordon in i parken och parkerade så besökare kunde ta sig en närmare titt på fordonen.

Kvällssolen strålade in över fordonen.
Göran Lindgren från Independent Cruisers var nöjd med kvällen.

– Ikväll har det kommit ett 60-tal fordon, berättar Göran Lindgren från Independent Cruisers.

Fordon, stora som små, fanns på plats.
Både fyrhjuliga och tvåhjuliga fordon kom till träffen.

Ett glatt engagerat gäng från Folkets park höll till vid kaffestugan, där grillades det korv, gräddades våfflor och serverades nygjorda kycklingbaguetter.

Folkets Parks ordförande, Åsa Lundqvist, höll till vid grillen när AnebyNytt kom på besök. På löpnade band levererades korv till hungriga besökare.

Åsa Lundqvist, folkparkens ordförande, och de andra medarbetarna strålade ikapp med solen.

– På lördag är det dags för fest, då firar vi att parken fyller 85 år, berättar Lundqvist. Då står Aneby Showgäng och DJ Fjump för underhållningen.

Lundqvist nämner att de kommer att köra igång med programmet vid 20:30-tiden, och tipsar om att besökarna får rikta in sig på att förlägga förfesten i parken för att inte missa programmet.

Flera personer passade på att spana runt på de fina fordonen.

– Nästa tisdag, den 28 maj, är det sista träffen för entusiastfordon i parken för ett tag, sedan återkommer vi den 20 augusti och kör fyra träffar till. När vi har uppehåll hålls det bilträffar i Eksjö, berättar Göran Lindgren från Independent Cruisers.

.
.
.
.
.
.
.
.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait