2024-03-18, Räddningstjänsten i Aneby fick sanera bensin i centrum

Text & foto: Tobias Marbenius.

Vid 17-tiden på måndagen fick Räddningstjänsten i Aneby in ett larm om ett fordon i centrala Aneby som läckte bensin.

Räddningstjänsten kallades till Konserthusgatan i Aneby där den läckande fordonet fanns.

Innan räddningstjänsten anlände hade en insats av personerna vid platsen inletts med att fånga upp bensinen som läckte ut. När räddningstjänsten anlände till platsen tog de över arbete att fånga upp bensinen, samt sanera vägbanan.

– Det finns lite spår i samhället där man ser var bilen har framförts, men här där föraren stannat var det mer, så här sanerar vi. Det är ingen fara med att det ska rinna ner i någon brunn, berättar Mikael Fyhr, första insatsperson och styrkeledare på Räddningstjänsten i Aneby.

Vägbanan sanerades på bensin.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait