Kapelabröderna uppträder i Anderstorps missionskapell i Aneby

Text: Tobias Marbenius.

På lördag gästas Anderstorps missionskapell av Kapelabröderna och pastor Conny Hedengren.

Kapelabröderna är ett gäng glada musikanter och sångare som bjuder på gamla läsarsånger. När bröderna kör igång med sina sånger som presenteras på ett svängigt och medryckande sätt brukar det inte ta lång tid innan publiken är med på noterna.

Den första konserten som Kapelabröderna gav ägde rum i Linderås för nästan 30 år sedan. Under åren har medlemmarna i ensemblen kommit och gått, men en som var med från början och som även är med nu är Conny Hedengren. Conny har tidigare exempelvis varit verksam som gårdsföreståndare vid Ralingsåsgården och pastor hos Storegårdskyrkan i Eksjö.

Imorgon, lördagen den 25 februari klockan 19.00 kliver Kapelabröderna upp på scenen i anrika Anderstorps missionskapell utanför Aneby. Bredestads Baptistförsamling som står bakom evenemanget lovar att ha kaffet redo och hälsar alla varmt välkomna.

Ett smakprov på Kapelabröderna går att ses på YouTube-filmen nedan.


Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait