Barnspecial på Stalpets Café

På lördagen den 20 augusti är alla barn speciellt välkomna till Stalpets Café, det är nämligen dags för Barnspecial!

Marina Janehed på Stalpets Café hälsar alla välkomna till lördagens Barnspecial.

– Det kommer bli en rolig eftermiddag för hela familjen, berättar Marina Janehed på Stalpets café. GB clownen kommer hit och överraskar barnen och Veronica från LEVA i Tranås kommer att finnas på plats och göra ansiktsmålningar. Utöver det finns det hoppborg, fiskdamm, utespel och sagohörna, sen kan man ju även passa på att räkna hur många trappsteg det är ner till fallet.

– I caféet serverar vi som vanligt våfflor, glass, chokladbollar och andra godsaker, berättar Marina och hälsar alla, ung som äldre hjärtligt välkomna på Barnspecial lördag den 20 augusti klockan 15:00-17:00.

Caféet har som vanligt öppet 11:00-20:00.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait