Gör Aneby-klassikern och vinn en cykel!

När den härliga försommaren närmar sig har SOK Aneby glädjen att bjuda in till årets cykel klassiker. Den kommer att äga rum mellan måndag 16 maj – söndag 22 maj.

Under en veckas tid finns det möjlighet att själv välja när och var man vill cykla, men under söndagen kommer det att bli lite extra festligt i samband med utlottning av priser där en cykel är högsta vinsten.

I år firar SOK Aneby 50 år och i samband med det kommer Anebyklassikern att uppmärksamma detta lite extra. Förutom prisbordet med priser som har skänkts av en hel del lokala företag, kommer det även satsas extra på barnen.

Vid Tallbacken kommer det för barnen på söndagen den 22 maj klockan 16.00 anordnas ett lopp och sedan ges det även möjlighet att prova på en teknikbana. Utöver det kommer en goodiebag att delas ut bland de deltagande barnen.

För vuxna som vill cykla på söndagen 22 maj sker gemensam start från Tallbacken klockan 14.00. Planerad runda är runt Anebysjön eller via Anneberg. Vid ”Toftabacken” väntar en överraskning.

Klassikerkommittén: Stefan Josefsson-Palmér, Richard Palmér, Marie Karlsson, Gert Fransson, Kerstin Hallgren samt längst fram
Elin Svensson. Saknas på bild gör Leif Ringqvist.
Foto: Privat

Cykelveckan och cykelsöndagen kommer att avslutas med korvgrillning och utlottning av priser. Festligheterna kommer att ske vid Tallbacken kl 17.00.

Viktigt att veta är att med undantag för högsta vinsten så kommer övriga deltagare att behöva vara på plats för att få sina priser.

En nyhet är att det från och med i år startar med cykeldelen på Anebyklassikern. ”Gå, lunka, löp” kommer att ske i slutet av augusti. Sedan hoppas SOK på en mer stabil vinter och kommer då att avsluta Klassikeråret med skidåkning.

– Varmt välkomna till våra aktiviteter och ett 50-årsfirande SOK Aneby, hälsar klassikerkommittén.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait