2022-02-18, Singelolycka vid Rävudden mellan Aneby och Flisby

Vid 20:30-tiden på fredagskvällen inträffade en singelolycka med en personbil på väg 967 vid Rävudden mellan Aneby och Flisby.

Räddningstjänsten från Anneberg, ambulans och polis larmades på fredagskvällen till en singelolycka som inträffat vid Rävudden, platsen där det uppmärksammade dubbelmordet på makarna Blomqvist ägde rum den 11 november 1884.

Föraren av personbilen kom körnades i riktning mot Aneby när han i det vintriga väglaget tappade kontrollen över sitt fordon och körde av vägen och blev ståendes i närheten av den sten som rests till minne av det ännu ouppklarade mordet på makarna Blomqvist. Flera personer färdades i bilen, men ingen av dem behövde föras med ambulans till sjukhus.

Väg 964 som går mellan väg 967 och riksväg 32 var avstängd för trafik under räddningsarbetet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait