2021-11-27, Singelolycka på riksväg 32, söder om Sunhultsbrunn

Vid 15:15-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka mellan Aneby och Sunhultsbrunn.

Det var på lördagseftermiddagen som SOS alarm fick in uppgifter om en singelolycka straxt söder om Sunhultsbrunn. En bilist som kom körandes norr ut i en personbil tappade av okänd anledning kontrollen över fordonet, korsade motsatt körbanan och hamnade i diket.

Räddningstjänst från Tranås och räddningsledare från Aneby larmades till platsen.
– När vi kom fram fanns det ingen kvar vid bilen, föraren hade avvikit från olycksplatsen, berättar Tobias Arvåsen, räddningsledare på Räddningstjänsten i Aneby.

– Fordonet står inte trafikfarligt, polisen tar över ärendet, berättar Arvåsen.

Enligt uppgift anlände polisen till platsen med flera enheter. Oklart hur många som färdades i bilen och om någon kom till skada, även oklart om den eller de som färdades i fordonet hittades. Polisens presstalesperson gick för dagen vid 15-tiden…

Uppdatering 211129:
Enligt uppgifter från polisenens presstalesperson Angelica Israelsson Silfver så lyckades polisen lokalisera och fånga in den misstänkta föraren som avvek från olycksplatsen straxt söder om Sunhultsbrunn på riksväg 32.
– Personen, som är en man i 35-års ålder, fick följa med polisen för ytterligare provtagning och förhör. Han är nu misstänkt för olovlig körning och grovt rattfylleri, berättar Angelica.

Angelica Israelsson Silfver, presstalesperson polisregion Öst. Bild: Polisen/Angela Hollsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait