2021-02-01, Villabrand, Anneberg

Vid 19:40-tiden på måndagskvällen larmades räddningsenheter till en villabrand i Anneberg, Nässjö kommun. Brandmän från stationerna i Aneby, Anneberg, Nässjö och Eksjö styrde mot brandplatsen för att att bekämpa branden. Ambulanser och poliser larmades även de till platsen.

Grannar till den brandhärjade villan som AnebyNytt.se samtalat med berättar att det varit ett snabbt förlopp tills huset stod i full brand.

Enligt polisen är det oklart om någon befann sig i huset när det började att brinna. – En person är skriven på adressen, denna person har vi ännu inte fått tag på. Vi kan inte utesluta att personen har befunnit sig i bostaden, berättar polisens presstalesperson Åsa Willsund vid 21:45-tiden.

Polisen har fått in uppgifter om att personer har setts i husets närhet i samband med att det började att brinna. – Vi utreder branden som mordbrand. Platsen är avspärrad i väntan på att vi ska göra en brottsplatsundersökning, den kommer att ske under morgondagen om brandplatsen hunnit svalnat tillräckligt, berättar Åsa Willsund, presstalesperson för polisen.

Uppdatering: Avliden person påträffad

På tisdagsmorgonen meddelar polisen att en person har anträffats avliden i huset. Kroppen är inte identifierad. Polisen har informerat anhöriga till den som är skriven på adressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait