2020-11-27, Lastbilsolycka, Skogseryd

Vid 11:30-tiden fick Räddningstjänsten i Aneby tillsammans med ambulans rycka ut till en singelolycka med en lastbil med släp. Olyckan hade inträffat vid Skogseryd mellan Bälaryd och Järsnäs på länsväg 132.

Lastbilen hade av okänd anledning kommit utanför vägbanan och skar sedan ner i diket.
– Personen som framförde lastbilsekipaget klarade sig undan skador och på lastbilen, vad vi hittills kunnat se, har det inte uppstått något läckage, berättar Markus Levin, första insatsledare vid Räddningstjänsten i Aneby.

Lastbilen var inte lastad.
Bärgare beställs till plasten. Vägen förbi olycksplatsen var inledningsvis avstängd för trafik, men kunde efter ett tag öppnas upp för växelvis körning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait