JFS Elteknik – fixar det mesta med el!

Text & foto: Tobias Marbenius

Johan Ferm och Fredrik Lax på JFS Elteknik behövde nya bilder till sina ID06-kort, ett id-kort för hantverkare, så de kom förbi fotostudion för att ta godkända bilder. När de två var samlade passade AnebyNytt.se på att ta reda på vad det är för grabbar bakom företaget och va de tillhandahåller för tjänster.

Johan berättar att han kände att han ville ge kunderna han hjälpte en mer personlig service, så viljan att köra eget växte så 2018 drog han igång företaget.

Det tog inte länge från starten till Johan hade en välfylld almanacka med inbokade jobb. I oktober i år hälsades Hullarydsbon Fredrik välkommen in som delägare i firman, samtidigt med det omvandlade vi också företaget till Aktiebolag, säger Johan.

Vad sysslar ni med på företaget?
– Vi utför det mesta inom el, det kan vara allt ifrån akuta jobb där exempelvis någon har problem med att jordfelsbrytaren hela tiden löser ut till automations och styrjobb på fabriker eller offentliga byggnader. Däremellan utför vi renoveringar, nyinstallationer av hela anläggningar eller delar av anläggningen så som att montera nya uttag eller installera nya armaturer. På sista tiden har vi märkt att installation av solceller och elbilsladdare är något som kommer mer och mer, berättar Fredrik och Johan.

Finns ni till hands för både företag och privatpersoner?
– Jodå, vi riktar oss både till företag och privatpersoner, alla som har behov av en elektriker är välkomna.

Hur ser framtidsplanerna ut?
– Vi hoppas naturligtvis på att företaget växer, så att vi får fler trevliga och nöjda kunder.

Under samtalets gång förstår jag tydligt på både Johan och Fredrik att de brinner för sitt företag, men vad gör dom när de inte jobbar?
– Jag och min familj har precis skaffat och flyttat in i en villa i Frinnaryd, så tiden som blir över går just nu åt till renovering och iordningställande av huset, berättar Johan och tillägger, annars gillar jag att vara ute i naturen.
– Jag delar Johans intresse med djur och natur, så när tillfälle ges tar jag mig gärna en tur ut i naturen, berättar Fredrik.

Kontaktinformation till JFS Elteknik AB finns på deras informationssida här på AnebyNytt.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait