Ägarbyte på Pensionat Fawlty Towers

Nu är det klart att det blir en ny ägare av det centrala boendet Penisonat Fawlty Towers. Grundaren och nuvarande ägaren Lena Algeskär som drivit pensionatet på Storgatan 44 i centrala Aneby sedan 2016 lämnar vid årsskiftet över ägandeskapet till den nya penionatsdirektören Valon Berisha.

– Jag har tidigare varit ägare till en städfirma i Jönköping, på företaget hade jag tjugo anställda. När jag efter åtta år lade ner firman flyttade jag till Aneby och har sedan dess arbetat inom serviceyrket. Efter att jag lade ner städfirman kom rätt så fort tanken att starta något nytt – så när jag såg annonsen om att Lena skulle sälja pensionatet, kände jag att pensionatet ska bli mitt, berättar Valon för AnebyNytt.

När Valon var sex år flyttade han tillsammans med sin mamma och pappa, två bröder och en syster från Kosovo till Sverige. De bosatte sig i Jönköping.
– Sedan februari i år har jag bott i Aneby, här trivs jag jättebra och kommer antagligen att bo länge, berättar Valon.

Blir det några förändringar på pensionatet när du tar över?
– Lena har ju skött pensionatet föredömligt, så det blir inga större förändringar. Men det är klart, det som är bra kan ju bli ännu bättre förstås, så en del förändringar som kommer göra den fina upplevelsen för gästerna på pensionatet ännu bättre kommer att göras, berättar Valon och hälsar alla, nya som gamla, gäster välkomna!

Kontaktinformation finns på företagssidan Pensionat Fawlty Towers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait