Välkommen till AnebyNytt.se Evenemangsalmanacka!

Här hittar du evenemang i Aneby kommun – samt lite utsocknes. Sluttider på evenemang är cirkatider.

Har du ett evenemang på gång som du vill ska finnas med, fyll i formuläret ”Lägg till evenemang”.

AnebyNytt.se reserverar sig för felskrivning och tar inte på något sätt ansvar för evenemanget och dess innehåll. 

OBS! Då man vill minska smittspridningen av Corona kan vissa arrangemang ställas in eller skjutas fram, kontrollera vad som gäller hos arrangören!

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

INSTÄLLT! NYTT DATUM PLANERAS! MUSIK – SUZAN KÖCHER´S SUPRAFON – Plan B, Tranås

20 mars, 2020, Kl.21:00 - 00:00

ENDAST 2 SPELNINGAR I SVERIGE.

Förköp 225:- inkl adm.avg på TICKSTER
Entré på dörren 250:-
Åldersgräns 18 år
Dörren öppnar 21:00, Konsert kl 22:00

Medans debutskivan ”Moon Bordeaux” fortfarande lyser som en klar stjärna på den musikaliska natthimlen så är nu en ny morgon på väg att gry. Suzan Köcher’s Suprafon är tillbaka för att starta ett nytt kapitel på deras psychedeliska resa som började redan med deras debutalbum som höjdes till skyarna av en enig kritikerkår.

Bandets andra skiva är nu här och är döpt efter bandet självt, ”Suprafon”. Inspirerade av en resa till Prag där bandet la de första grundstenarna till den nya skivan för att senare ta sig till Austin, Texas för att fortsätta den kreativa prossessen och till slut även spela in skivan i studio där och då.

Bandets mystiska psychedelia är fylld till bredden av vackra melodier, bitiga gitarrer och analoga synthar. Med influencer från tysk krautrock, engelsk psych/folk och fransk 60-tals pop lyfter den nya skivan till högre höjder än bandet någonsin tagit sig till. Genom väldigt flitigt turnérande runt om i europa har bandet utvecklat ett nytt och eget sound där Suzan Köcher’s smått magiska röst och bandets lyhördhet och vilja till experimentation har givit dom ett mycket gott rykte som ett väldigt bra liveband.

Suzan Köcher’s Suprafon bjuder in dig till en värld som fortfarande har tid för oförglömliga ögonblick och erfarenheter.
Det finns så mycket att höra och så mycket att se och uppleva i bandets musik och värld när man tar sig tid att kliva av och utanför vardagens många situationer av det motsatta. Låt Suzan Köcher’s Suprafon ta dig med på en resa till den närmsta avlägsna platsen du någonsin har besökt.

Detaljer

Datum:
20 mars, 2020
Tid:
21:00 - 00:00
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, ,

Arrangör

PLAN B
Telefon:
076-147 52 60
E-post:
info@bramusik.se
View Arrangör Website

Plats

Plan B
Västra Järnvägsgatan 13
Tranås, 573 41
+ Google Map
Telefon:
076-147 52 60
View Plats Website

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...